Ta hand om dig

Vår hälsa är viktig, vi har bara en hälsa så det gäller att vi tar hand om den så att vi inte förlorar den. Idag är det inte alltid så lätt att prioriterar vår hälsa när det är så mycket på gång runt omkring oss. Det är svårt att få balans på vardagen utan att vi stressar och har oss.
Men det är verkligen viktigt och ibland så måste vi höra det från någon annan innan vi själva ser att vi stressar för mycket eller mår dåligt på något annat sätt.

Viktigt att lyssna 

Att vi kyssar till signalerna som vår kropp skickar ut är verkligen av stor vikt, på så sätt så kan vi klara oss längre. Det är bättre att vi ser signalerna i god tid än att farbror doktorn måste säga det till oss eller sjukskriva oss så att vi verkligen förstår.
Något som kan underlätta vår situation är om vi försöker att prioritera, försöka se vad är viktigast och vilka saker kannan delegera bort? På så sätt kan man minska sin stress väldigt mycket och det är ju toppen.
Hat man till exempel på jobbet flera saker som måste bli klara och vissa projekt som man bara måste bli klar med så kan man ju faktiskt försöka att leja bort mycket. Har man ett marknadsförings projekt som måste bli klart, hör av dig till smartermarketing och så kan dom hjälpa dig med det. Eller om det är något annat som behövs göras se dig om om vem som kan göra det. 
Det är lätt hänt att man vill göra lots järv för att man inte litar på att någon annan gör ens jobb lika bra. Ja då kanske man helt enkelt måste lära sig att andra också gör jobbet bra för att så spara lite på sin hälsa så ett man orkar i längden.